Прва општинска лига Бијељина група Исток: Грађански може боље :: Semberija INFO ::

 

Прва општинска лига Бијељина група Исток: Грађански може боље


ФК Грађански из Бијељине
Бијељина: У мјесној заједници Гвоздевићи успјешно дјелује и ради ФК Грађански који се такмичи у Првој ОЛ група Исток. Ранијих година је био у групи "Запад", али од ове сезоне је прекомандован у групу Исток, а разлог знају само одговорни у ОФС Бијељина који воде такмичење и "кроје" лиге.

У јесењој полусезони екипа је играла промјенљиво и пласирала се на 6. мјесто са 13 освојених бодова уз биланс: по 3 побједе и пораза и 4 ремија, уз гол разлику 26:26. У клубу нису задовољни пласманом јер је на почетку истицано да су амбиције борба за прво мјесто.

"Имамо добар играчки кадар који је спој младости и искуства и чије моогућности су далеко веће. Неколико киксева нас је удаљило од амбиција и ту смо гдје смо. Желимо пласман на прољеће да поправимо, а да спремамо екипу за сљедећу сезону како би се пласирали у Подручну лигу група Семберија, гдје нам је по квалитету и мјесто. Управа клуба нам обезбеђује добре услове за рад, а са фудбалском организацијом и свим екипама имамо добре односе. Ја сам оптимиста у том погледу," каже тренер Мирза Јунузовић.

Један од најискуснијих играча је Александар Куновац који је играо у неколико клубова вишег ранга,  међу којима је и Сутјеска из Фоче, а незаборавне су његове игре у Колективу из Међаша, гдје је стасао и стекао афирмацију.
"То су била времена за незаборав и овим клубовима дугујем велику захвалност. Сад сам у Грађенском, добро организованом клубу који има одличну управу и доброг тренера. И моја жеља је да се пласирамо у виши ранг у Четврту лигу и сљедећа сезона треба да буде наша," каже Куновац.

За Семберија ИНФО - Мијодраг Јаковљевић