Прва општинска лига Бијељина група Запад: ФК Горица - Задржати мјесто у горњем дијелу табеле :: Semberija INFO ::

 

Прва општинска лига Бијељина група Запад: ФК Горица - Задржати мјесто у горњем дијелу табеле


ФК Горица из Пучила
Пучиле: ФК Горица из Пучила је некад била и друголигаш Републике Српске гдје су и резултати били добри. Међутимм времена су се промијенила и сад се екипа такмичи у Првој општинској лиги, а претходно је изборен пласман из Друге општинске лиге. Иако се најављивала борба за шампионску титулу и пласман у Подручну лигу, екипа је заостала иза водећих за 9 односно 6 бодова.

"Почели смо добро а онда смо имали неке киксева тако да смо заостали иза водећих, али се можемо задржати у горњем дијелу табеле и стварати екипу за сљедећу сезону. Сакупили смо17 бодова из 5 побједа 2 ремија и 4 пораза и гол разлику 26:21. Имамо солидну екипу која је спој младости и искуства. Атмосфера у клубу је добра, а у догледно вријеме се размишља и на повратку на стару славу," каже члан управе Никола Петровић.

Један од искуснијих играча је Илија Митровић који је раније играо у Слоги Јунајтед.
"Екипа је квалитетна, али има доста младих играча којима недостаје искуство. Све ће доћи на своје мјесто и мислим да се морамо спремати за сљедећу сезону како бисмо изборили пласман у Подручну лигу. У клубу се добро ради и то мора дати и такмичарске резултате; каже Митровић
                                                                                           
​За Семберија ИНФО - Мијодраг Јаковљевић