Подручна фудбалска лига Републике Српске група Семберија: Препород ФК Семберије из Попова :: Semberija INFO ::

 

Подручна фудбалска лига Републике Српске група Семберија: Препород ФК Семберије из Попова


фК Семберија из Попова
Попови: ФК Семберија се убраја међу најстарије и најуспјешније на подручју Бијељинске општине. Овде су поникли и стасали многи фудбалери који су прославили семберски  фудбал.

У јесењој полусезони фудбалери из Попова су постигли добре резултате пласиравши се на 6. мјесто са 19 освојених бодова уз биланс: 6 побједа и исто толико пораза и један реми, уз гол разлику 21:20. Ово је и велики напредак у односу на протеклу сезону кад је обезбијеђен опстанак.

"Свакако да смо задовољни пласманом, мада увијек може бити боље. У љетној паузи смо се појачали и то се показало као добар потез. Наш састав је спој младости и искуства. Атмосфера у клубу је добра, другарство за примјер. Сви играчи су заслужни за добре резултате. Са свим противницима имамо фер и коректну сарадњу. Вјерујем да ћемо овај тренд наставити и на прољеће за побољшање пласмана," каже тренер Дејан Милошевић.

Један од најстаријих и најискуснијих играча је голман Милан Марјановић који се убраја и у најпоузданије голмане у овој лиги.
"Управа је начинила добар потез ангажовањем појачања. Не желимо никад више да се боримо за опстанак. И ја дијелим мишљење нашег тренера да ће прољеће бити успјешније, а тиме и пласман бољи," рекао је Милан.
                                                                             
​За Семберија ИНФО - Мијодраг Јаковљевић