Прва општинска фудбалска лига Бијељина група Исток: Велики ентузијазам Миће Живановића :: Semberija INFO ::

 

Прва општинска фудбалска лига Бијељина група Исток: Велики ентузијазам Миће Живановића


ФК Побједа из Тријешнице
Мало семберско село Тријешница не би било толико познато широј јавности да нема фудбалски клуб "Побједа" који се такмичи у Првој општинској лиги  Бијељина група Исток. На челу овог клуба, од оснивања, налази се Мићо Живановић. Он је данас предсједник, тренер, економ и све друго што затреба. Једном ријечју, Побједа не би ни постојала да није Миће.

Под његовим руководством изграђено је прелијепо фудбалско игралиште које се убраја у најлепша у Семберији и које је добило назив "Слободан  Живановић" по рано преминулом фудбалеру из овог мјеста. Ту је и обијекат са свлачионицама и клупским просторијама. Терен је ограђен са свих страна и уредно се  одржава и поправља кад се за то укаже потреба. Било је ту још доста спортских радника који су долазили и одлазили, али Мићо не може без "Побједе".

"Наш клуб је мали по рангу такмичења, али је велики по дјелима. Такмичарски резултати су солидни, наравно да могу бити и бољи, али нам је увијек фер плеј у првом плану. Са свим клубовима имамо добру сарадњу и спортске односе као и са свим фудбалским форумима. Са оним екипама вишег ранга као што су Пролетер из Дворова, Јединство из Бродца, Колектив из Међаша и други, сарадња је одлична. Сви играчи су прави аматери и често и финансијски помажу рад јер је такмичење исувише скупо. Свима се захваљујем као и вјерним навијачима. Поносан сам на то што сам на челу клуба," каже Мићо Живановић.

У јесењој полусезони Побједа се пласирала на 9. мјесто у конкуренцији 12 екипа  са 10 освојених бодова уз биланс три побједе, један реми и шест пораза, уз гол разлику 19:23.

"Имамо најмлађи тим у свим лигама на овим просторима. Ту су само 2-3 играча нешто старија, а вријеме осталих тек долази. Свакако очекујемо успјешније прољеће и побољшање пласмана негдје око златне средине табеле," завршио је разговор Мићо Живановић.
                                                                                   
​За Семберија ИНФО - Мијодраг Јаковљевић