Међаши:Завршена је јесења полусезона у Подручној лиги Републике Српске група Семберија - Колектив разочарао :: Semberija INFO ::

 

Међаши:Завршена је јесења полусезона у Подручној лиги Републике Српске група Семберија - Колектив разочарао


ФК Колектив Међаши
Међаши:Завршена је јесења полусезона у Подручној лиги Републике Српске група Семберија. Јесење почасти су припале, према очекивањима, Слоги 2 из Горњег Црњелова.

Њени најближи пратиоци Обарска и Задругар из Доњег Црњелова сасвим мало заостају па на прољеће слиједи велика борба за сваки бод.

Колектив из Међаша је у потпуности разочарао, заузевши 13. мјесто са 9 освојених бодова, уз биланс 3 побједе и 10 пораза и гол разлику 17:44. Једино је Прибој лошији са 7 освојених бодова.

"Одиграли смо најлошију полусезону у последњих неколико година. Не можемо за неуспјех кривити никог сем нас самих. Играчи су на терену давали онолико колико су могли, а морамо признати да и игре  нису биле лоше. Свакако да на неким утакмицама су нам недостајали они кључни играчи.
Пех је што нам се после 2. кола повриједио штопер и најбољи играч Срђан Јаковљевић. Управа је радила ипак добро, а рад се свео на свега четири човјека што је недовољно. Финансиска ситуација  је такође тешка, али се некако издржало.
Ову полусезону морамо добро  анализирати, одморит се и прољеће дочекати уздигнута чела. Свакако да играчки кадар желимо задржати, али и ангажовати и 5-6 нових играча који посједују квалитет. Све негативности у клубу морају бити отклоњене, а очекујемо и знатно бољу помоћ од мјештана као и оних привредника из села који воле спорт и Колектив. У селу немамо готово ништа осим фудбалског клуба. Мислим да је опстанак у овом рангу лакше сачувати него до њега доћи," каже Златан Лазаревић, преседник Скупштине и један од најзаслужнијих за рад овог клуба који спада међу пет најстаријих у Семберији.

"Сви играчи су добили одмор, у паузи ће радити индивидуално по плану који су добили, а онда прољетне припреме морају бити спроведене по посебном програму. Ја сам оптимиста и вјерујем да опстанак не долази у питање," каже тренер Драган Никиолић - Цако који је екипу преузео на половини полусезоне.
                                                                                         
За Семберија ИНФО - Мијодраг Јаковљевић