Рекордан број такмичара у "Ноћи шампиона" :: Semberija INFO ::

 

Рекордан број такмичара у "Ноћи шампиона"


Тринаести Међународни карате турнир “Бијељина опен - ноћ шампиона” окупио је око 500 такмичара из више од десет земаља. Карате такмичење је било у мушкој и женској конкуренцији, свих узраста, а публика је имала прилику да одгледа низ неизвјесних и квалитетних борби.

Међународни карате турнир "Бијељина опен - ноћ шампиона" и ове године окупио је рекордан број такмичара свих узраста, од најмлађих пионира, па све до сениора. Овај престижни спортски догађај омогућио је младим каратистима надметање у чак 80 такмичарских категорија, у којима је публика могла да одгледа низ квалитетних и неизвјесних мечева.

Рајко Вујошевић из КК "Будућност" надметао се са 30 такмичара и бранио титулу двоструког првака Европе, као и титулу најтрофејнијег карате клуба у бившој Југославији. Млади каратисти, пуни ентузијазма, дошли су на борилишта, са циљем да освоје злато или да понове добар резултат са претходних такмичења.

Такмичење се одржава у катама и борбама, појединачно и екипно, и одвија се на четири борилишта у спортској сали у ОШ "Вук Караџић" у Бијељини. Овај међународни карате турнир, одржава се 13. пут заредом, уз подршку предсједника РС Жељке Цвијановић и Владе РС.

РТВБН/Бијељина данас