КОНАЧНО ТРИЈУМФ РАДНИКА: ЂУРИЋ ХЕТ-ТРИКОМ СРУШИО МЛАДОСТ :: Semberija INFO ::

 

КОНАЧНО ТРИЈУМФ РАДНИКА: ЂУРИЋ ХЕТ-ТРИКОМ СРУШИО МЛАДОСТ


Foto: FK Radnik
Фудбалери Радника коначно су забиљежили побједу у Премијер лиги БиХ, а до тријумфа против Младости из Добоја код Какња, резултатом 3:0, тим из Бијељине водио је Велибор Ђурић који је био троструки стријелац.
 
Прву прилику имао је Радник у 10. минуту. Ђурић убацио за Максимовћа са лијеве стране, овај са пет метара лоше захватио лопту па је ова шанса домаћих отишла у неповрат. Само минут касније Радовић је сјајно шутирао јели је голман Младости одлично интервенисао и избацио лопту у корнер.
 
Запријетио је Радник и у 13. минуту, поново је Радовић одлично прошао по лијевој страни убацио лопту у средину, а она се одбила од пречке. Теренску иницијативу тим из Бијељине крунисао је у 16 минуту. Након акције домаћих лопта је у шеснаестерду дошла до Ђурића који ју прихватио негдје на пеналу, а онда врхом копачке послао у мрежу.
 
Играо се 25. минут кадаје Ђурић извео слободан ударац, а Пецо искоса са десне стране шутирао у спољни дио мреже. Само минут касније покушао је и Карић али је његов ударац изблокиран.
 
Од 35. минута Радник је играо са играчем више након што је Шериф Хасић зарадио црвени картон. Демир Пецо је прошао по досној страни, а слеђа га је фаулирао фудбалер Младости, па му је судија, потпуно оправдано досудио црвени картон.
 


У 45. минуту покушао је и Мекић али је лопта након његовог ударца отишла преко пречке.
 
Мекић је понови био у прилици у 51. минуту али је споро реаговао у шеснаестерцу Радника па је његов ударац овај пут изблокиран. Само четири минута касније Карић је одлично пробио лијеву страну, вратио повратну лоптиу.
 
У 60.минуту Максимовић је у прилици, ушао је у шеснаестерац, направио сам себи простор за ударац али ј елота отишла поред гол.
 
У 66. минуту Велибор Ђурић се поново уписао у стријелце да би исти играч, сјајну партију крунисао својим трећим поготком у овом мечу, након сјајне акције.
 
(српскаинфо.цом)