БИЉАНА ДОБРОСАВЉЕВИЋ НАЈБОЉА У 2022. :: Semberija INFO ::

 

БИЉАНА ДОБРОСАВЉЕВИЋ НАЈБОЉА У 2022.


У великој Сали Центра за културу „Семберија“ синоћ је спуштена завјеса на овогодишњи „Избор спортисте године Града Бијељина 2022“. Једна од категорија којој се традиционално посвећује дужна пажња јесте избор најбољег педагога физичке културе.

Ове године, за најбољег педагога физичке културе Града Бијељина за 2022. годину а на приједлог Удружења педагога физичке културе средњих школа Бијељина, проглашена је професорица Гимназије „Филип Вишњић“, Биљана  Добросављевић.



Биљана Добросављевић од 2018. године успјешно води кошаркашку секцију Гимназије „Филип Вишњић“ Бијељина са којом је у протеклим годинама остварила запажене резултате на републичким такмичењима МОИ РС. Током 2022. године мушка кошаркашка секција Гимназије освојила је прво мјесто на Републичком такмичењу, а потом и прво мјесто на међународном такмичењу. На Балканском првенству у баскету 3x3 које је одржано у Охриду, мушка екипа Гимназије освојила је прво мјесто и златну медаљу. Са женском кошаркашком екипом освојено је прво мјесто на Општинском и треће мјесто на Регионалном такмичењу. Професорица Биљана је 2019. године водила одбојкашку секцију . Такође се истакла у организацији многобројних школских, спортских такмичења (општинских, регионалних и републичких).



Успјех остварен од 2018 – 2022. године:

Кошарка (момци) 2018. године

И мјесто  -  Општинско такмичење  - Бијељина
И мјесто  - Регионално такмичење  - Бијељина

Одбојка (дјевојке) 2019. године

И мјесто – Општинско такмичење – Бијељина
И мјесто – Регионално такмичење - Зворник
ИИ мјесто – Републичко такмичење – Требиње

Кошарка (момци) 2022. године

И мјесто- Општинско такмичење – Бијељина
И мјесто – Регионално такмичење - Бијељина
И мјесто – Републичко такмичење – Бања Лука (златна медаља)
И мјесто – Балканско такмичење – баскет 3x3 -  Охрид (златна медаља)

Кошарка (дјевојке) 2022. године

И мјесто – Општинско такмичење - Бијељина
ИИИ мјесто – Регионално такмичење – Бијељина

(Семберија инфо)