РАДНИК ИЗГУБИО ОД САРАЈЕВА :: Semberija INFO ::

 

РАДНИК ИЗГУБИО ОД САРАЈЕВА


Foto: fb.com/FKRadnikBijeljina/
Сарајево је савладао Радник 2:1 у посљедњем мечу 5. кола Премијер лиге БИХ. Гол одлуке постигао је бивши члан бијељинског тима Бесим Шербечић у 79.минуту а према приказаном тим Младена Жижовића је заслужио барем бод.

Сарајево је повело у 31.минуту. Татар је стигао дугу лопту и одиграо повратну за Крсту Велкоског, који је био прецизан и савладао голмана Радника Билобрка. Била је то практично друга шанса на утакмици за домаћи тим јер се екипа из Бијељине одлично бранила.

У наставку је Радник био пуно бољи ривал. Семберски тим је кренуо веома офанзивно и то им се исплатило у 64.минуту. Мекић је одлично проиграо Радовића који је у шеснаестерцу пронашао Демира Пецу који погађа за 1:1.
Сарајево је затим кренуло по нови гол а офанзивнија игра домаћих је могла скупо да их кошта. Радник је одиграо сјајну контру а ударац Махира Карића је крајњим напором зауставио голман Ковачевић.

У 79. минуту ново вођство за Сарајево. Након убацивања из слободног ударца Билобрк је зауставио први ударац али је био немоћан па је у другом бивши члан Радника Бесим Шербечић затресао мрежу свог некадашњег клуба и поставио коначних 2:1.

(српскаинфо.цом)