СУТРА СЕ СПУШТА ЗАВЈЕСА НА ПОЛУСЕЗОНУ :: Semberija INFO ::

 

СУТРА СЕ СПУШТА ЗАВЈЕСА НА ПОЛУСЕЗОНУ


Фудбалски клуб „Радник“ сутра, у 17. колу М:тел Прве лиге Републике Српске дочекује екипу ФК „Сутјеска“ из Фоче. Биће ово уједно и посљедња утакмица јесењег дијела сезоне која је на почетку била веома стресна и неизвјесна.

- Довољно је рећи да смо са припремама почели првог септембра а лига је стартовала пет дана касније. За непуна три мјесеца смо одиграли 20 званичних утакмица. Без припрема, без оптималног квалитета играчког кадра ми смо данас, једно коло прија краја полусезоне седми од 18 клубова у лиги са скором од осам побједа, три ремија и пет пораза. Од тих пет пораза четири смо претрпјели од прве четири екипе у лиги. Здравствено стање фудбалера у екипи је добро а са финансијске стране смо максимално испоштовани од стране управе клуба. Екипа је стабилна, наш реални потенцијал је да на крају сезоне будемо између шесте и десете позиције на табели а ја бих лично био најсретнији када бисмо до краја ове сезоне испрофилисали неколико младих фудбалера који би у наредном периоду били носиоци Радникове игре“, овако је линију испод некомплетне полусезоне подвукао тренер екипе Велибор Ђурић поручивши да пред сутрашњи меч очекује од својих фудбалера да одиграју онако како су играли цијелу полусезону.

Капитен екипе, Александар Васић је позвао навијаче да сутра у 16 часова дођу на Градски стадион и подрже Радникове фудбалере.
- ФК „Сутјеска“ је изузетно квалитетна екипа, са веома квалитетним појединцима. Биће то права прилика да прије одласка на зимску паузу дамо све од себе да бодови остану у Бијељини“, рекао је Васић.


Семберија инфо - И. Гутић