Вечерас у Београду дочек златних одбојкашица :: Semberija INFO ::

 

Вечерас у Београду дочек златних одбојкашица


БЕОГРАД - Женска одбојкашка репрезентација Србије након освојеног злата на Свјетском првенству у Холандији данас стиже у Београд, гдје ће им вечерас бити приређен дочек испред Скупштине града, саопштио је Одбојкашки савез Србије.

Дочек двоструких свјетских шампионки, које су синоћ побједом над Бразилом у финалу одбраниле титулу, планиран је за 20.00 часова.

Одбојкашице Србије до нову титуле на свјетском шампионату стигле су без пораза, а на путу до злата оствариле су 12 побједа.

Званичници Републике Српске честитали одбојкашицама

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић, српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик и предсједник Народне скупштине Недељко Чубриловић честитали су одбојкашицама Србије на освајању златне медаље на свјетском првенству.

Цвијановић је упутила честитку репрезентативкама Србије, селектору Данијелу Сантарелију и цијелом стручном тиму.

„Својом игром показали сте да посвећеност, тимски дух и брилијантна тактика на терену доносе врхунске резултате и учинили поносним све нас који смо за вас навијали”, навела је Цвијановић уз жељу да и у будућем периоду наставе да остварују врхунске резултате.

“Од срца цеститам нашим одбојкашицама, селектору и цијелом струцном штабу Србије освајање златне медаље на Свјетском првенству. Хвала вам за све тренутке среце које сте нам приуштили, желим вам још много оваквих побједа у будућности”, написао је Додик на Твитеру.

„Поносни смо на вас. Поносни смо на нашу Тијану Бошковић која је поново била најбоља међу најбољима на свијету. Спектакуларном игром одбраниле сте титулу свјетског шампиона, а грађани Републике Српске вечерас славе заједно са вама. Хвала вам на невјероватној игри, као и на томе што смо веома поносни и срећни заједно са вама вечерас”, написао је Чубриловић у честитки.


Глас Српске