Кошаркашки клуб Будућност из Бијељине на Влашићу почела са припремама за наредну сезону :: Semberija INFO ::

 

Кошаркашки клуб Будућност из Бијељине на Влашићу почела са припремама за наредну сезону


Кошаркашки клуб Будућност из Бијељине почела је са припремама за наредну сезону. Након уводних тренинга у Бијељини, екипа се преселила на Влашић, гдје наставила тренажни процес.

Јосип Панџа, шеф стручног штаба Будућности за портал БХбаскет сумирао је протекли период припрема:

“Ми смо одрадили мјесец дана припрема. Тај први дио био је везан за подизање физичке припреме играча, и прошао је јако добро. Немамо повреде, физички смо се помјерили напријед и потпуно сам задовољан мотивацијом, и квалитетом рада мојих играча. Клуб нам је обезбједио максимално квалитетне увјете, и ужитак је радити тренутно”, истиче Панџа и наставља о плановима за наставак припрема:

“Други дио припрема је пред нама и везан је за одигравање припремних утакмица. Он ће стартати од наредног викенда када у Загребу играмо два пута против Цедевите Јуниор. У наредних мјесец дана играти ћемо такођер и против Осијека (2 пута), Слободе из Тузле (2 пута), те против Металца из Ваљева и Борца из Бања Луке. Након тога имати ћемо јаснију слику везану за наше квалитете и потенцијална очекивања. Покушат ћемо бити клуб који прави добар резултат, али истовремено даје прилику младим бх. играчима, закључио је Панџа.

Будућност ће ове сезоне играти по први пут у елитном разреду бх.кошарке. Клуб из Бијељине познат је по раду са младим играчима, а одликује га и квалитетна управљачка организација.


bhbasket.ba