Жижовић: Слиједи тешка утакмица, али очекујемо даљи пролазак :: Semberija INFO ::

 

Жижовић: Слиједи тешка утакмица, али очекујемо даљи пролазак


Тренер Фудбалског клуба ,,Радник'' Младен Жижовић изјавио је пред сутрашњи одлазак тима у Словачку, на реванш утакмицу квалификација за Лигу Европе, да је његова екипа у доброј позицији и да ће покушати да искористи предност од два гола коју су стекли у Бањалуци против ,,Спартака'' из Трнаве.
 
,,На данашњем тренингу ћемо комплетирати играчки кадар и надам се да ћемо спремни дочекати сутрашњи одлазак у Словачку. Очекује нас тежак меч јер је 'Спартак' био фаворит прије прве утакмице, али даћемо све од себе како бисмо изборили даљи пролазак. Не вјерујем да ће у другој утакмици играти њихов капитен Грендел, али саставом тимова се и не бавимо толико. Важно нам је да грешке сведемо на минимум и тако повећамо шансе за побједу'', рекао је Жижовић.
 
Говорећи о уиграности екипе и новим појачањима, Жижовић је навео да постоји још простора за напредак, али да свим играчима треба честитати за пожртвованост коју су пружили у Бањалуци.
 
Капитен Велибор Ђурић истакао је да у тиму нема еуфорије пред одлазак у Словачку, те да се играчи понашају као да је резултат у Бањалуци био 0:0.
 
,,Размишљамо само о томе како да пружимо што бољу партију у четвртак. У Бањалуци смо се потајно надали побједи јер смо знали да је 'Спартак' мијењао играче у тиму, и на крају су се наде обистиниле. У Трнави очекујем да будемо много бољи у изношењу лопте и да одговоримо адекватно на притисак који ће нам правити у том сегменту'', додао је Ђурић.
 
Семберија ИНФО/А. Љубојевић