ХОШИЋ: ЈЕДИНО ПОБЈЕДА ДОЛАЗИ У ОБЗИР :: Semberija INFO ::

 

ХОШИЋ: ЈЕДИНО ПОБЈЕДА ДОЛАЗИ У ОБЗИР


Након тешке утакмице на домаћем терену и забиљежене побједе, екипа Звијезде 09 гостује у Дервенти екипи Текстилца. У најави утакмице шеф стручног штаба Звијезде 09 Џенан Хошић рекао је да је екипа Текстилца одлична екипа, састављена од добрих појединица који могу сваког противника да угрозе.

„Чека нас захтјевно гостовање код екипе која је слабије кренула у превенству, али када се мало боље погледа екипа Текстилца има добрих појединаца у својој екипи који својим индивидуалним кавлитетом могу ријешити утакмицу. Екипа која игра добро на транзицију по освојеној лопти и јако су добри у прекидима“ – истакао је Хошић.

Хошић је истакао да екипа Звијезде 09 у ову утакмицу улази мало растерећенија у односу на прошле утакмице.

„Ми послије тешке али прије свега заслужене побједе улазимо мало растерећенији, али сигурно концентрисани на оно што нас чека. Нема опуштања и слабији бодовни салдо екипе Текстилца нас не смије заварати. Сваку утакмицу идемо максимално као и до сада.

Имамо проблема са реализацијом али и то ће доци на своје. Драго ми је да играчи који улазе и добијају шансу показују свој квалитет и оно што смо говорили на почетку да имамо ростер од 20 подједнаких играча“ – рекао је Хошић.

На крају, шеф стручног штаба Звијезде 09 истакао је да и ову утакмицу имају максималне амбиције, а то је повратак са три бода.

Утакмица Текстилац – Звијезда 09 игра се у суботу, 27. августа са почетком у 17.00 сати.