Зељковић: Највећи пројекат ФСРС у историји дугој 30 година :: Semberija INFO ::

 

Зељковић: Највећи пројекат ФСРС у историји дугој 30 година


Фудбалски савез Републике Српске изградњом осам терена са вјештачком травом покренуо је можда и највећи пројекат у својој 30 година дугој историји. Нема сумње да ће боља инфраструктура довести и до већег квалитета фудбала у Републици Српској и БиХ, а предсједник Вицо Зељковић је поред низа погодности за клубове најавио и велику борбу за бољу инфраструктуру и будућност терена и стадиона.

Нема сумње да ће Република Српска, али и БиХ, у наредном периоду стећи много боље услове и инфрастрктуру без које нема напретка и прогреса.

- Поносан сам на један од највећих пројеката Фудбалског савеза Републике Српске од његовог оснивања. Сигуран сам да ћемо обезбјеђивањем бољих услова привући још већи број дјечака и дјевојчица да се баве фудбалом, а да ћемо клубовима који буду користили терене и свим подручним савезима олакшати рад и помоћи да остваре боље резултате. Ово је само реализација прве фазе обећања које сам дао када сам постао предсједник ФСРС, а то је да ће широм Републике Српске бити изграђено око 20 терена са вјештачком подлогом – рекао је Вицо Зељковић.


Извор: ФСРС