ВЕБЕР: ШУМАХЕРОВА ПОРОДИЦА ДЕВЕТ ГОДИНА ОБМАЊУЈЕ ЈАВНОСТ :: Semberija INFO ::

 

ВЕБЕР: ШУМАХЕРОВА ПОРОДИЦА ДЕВЕТ ГОДИНА ОБМАЊУЈЕ ЈАВНОСТ


Foto
Бивши агент седмоструког шампиона свијета у Формули 1 Михаела Шумахера, Вили Вебер, оптужио је у интервјуу за Газета дјело спорт породицу њемачког возача да већ девет година обмањује јавност о његовом здравственом стању.

Шумахер је 2013. године доживио несрећу на скијању у француским Алпима када се спуштао неозначеним дијелом стазе, па је изгубио контролу над скијама, пао и главом ударио у камен.

У јуну 2014. године Шумахер је изашао из индуковане коме, а лијечење је наставио у својој кући на Женевском језеру.
 

"Више стотина пута сам покушао да контактирам Корину. Није ми одговарала на позиве. Звао сам и Жана Тода који ми је рекао да не идем у болницу, да причекам јер је прерано. Кад сам сутрадан звао, нико ми се није јавио. Нисам очекивао такво понашање и због тога сам и даље љут. Рекли су ми да се помјерим са стране, да је прерано, а сад је прекасно. Прошло је девет година. Вријеме је да кажу истину", изјавио је Вили Вебер за Газета дјело спорт.

Он је истакао да је имао разумијевања за Шумахерову породицу, али да више не може да трпи њихове лажи.

"Имао сам разумијевања за њих када се то догодило, уосталом увијек сам радио све да заштитим Михаелов приватни живот. Али, од тада од њих не добијамо ништа осим лажи. Михаел ми је био као син. И данас ме боли да причам о томе. Само се надам да ће ми једног дана зазвонити телефон и да ће то бити он и да ће рећи: "Вили, сиђи овамо, имамо много тога да причамо". Мислим да би његови обожаваоци били срећни ако би добили искрену поруку о Михаеловом здрављу", закључио је Вебер у интервјуу за италијански лист.

(Танјуг)