ДАВОР АРНАУТОВИЋ - ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ КМФ „РАДНИК-СИТИ“ :: Semberija INFO ::

 

ДАВОР АРНАУТОВИЋ - ВЕЛИКО ПОЈАЧАЊЕ КМФ „РАДНИК-СИТИ“


Foto
Након што је изборио шампионску титулу у Првој футсал лиги Републике Српске, управа Клуба малог фудбала „Радник-Сити“ вриједно ради, како би до почетка Премијер лиге БиХ изградили што снажнију клупску структуру. Циљ је да у елитном рангу бх. футсала не играју епизодну улогу.

Данас су представили, како су рекли, дуго прижељкивано појачање. Давор Арнаутовић је претходне три године играо Премијер лигу БиХ гдје је са успјехом наступао за КМФ „Салинес“ из Тузле. Са Тузлацима је освојио и титулу првака БиХ, играо Лигу првака а његове игре нису прошле незапажено код селектора футсал репрезентације Босне и Херцеговине.



-Од покретања КМФ „Радник-Сити“ у току сам свих дешавања око екипе и клуба. Такође, познајем Премијер лигу БиХ и могу рећи да наша тренутна екипа има квалитет да се бори за прва четири мјеста“, рекао је Давор Арнаутовић уз ријечи захвалности за управу, саиграче и навијаче КМФ „Салинес“ који су сачињавали здраву средину у којој је Арнаутовић израстао у капитена и репрезентативца.

Бијељински футсал клуб у нову сезону улази са новим лицима у стручном штабу. Нови тренер је Милош Танацковић, помоћни тренер је Перица Трифковић а кондициони тренер је Предраг Зарић. Најзначајнији играчи из прошле сезоне су остали на окупу. Уз нова лица на мјесту клупских стратега те Давора Арнаутовића и још два евентуална велика појачања, КМФ „Радник-Сити“ ће бити значајан фактор у новој сезони Премијер лиге БиХ.

КМФ „Радник-Сити“ ће се од ове сезоне такмичити под називом КМФ "Радник МД Схоп". Резултат је то труда управе да око клуба сачини мрежу љубитеља дворанског фудбала, на терену и ван њега, гдје је велики број привредника из Бијељине и окружења стао уз КМФ "Радник МД Схоп"
.
(Семберија инфо)