БУФОН ПОНОВО У ЈУВЕНТУСУ: "ДАМА" СЕ НЕ ОДБИЈА, ОВО ЈЕ МОЈ ДОМ :: Semberija INFO ::

 

БУФОН ПОНОВО У ЈУВЕНТУСУ: "ДАМА" СЕ НЕ ОДБИЈА, ОВО ЈЕ МОЈ ДОМ


Легендарни италијански голман Ђанлуиђи Буфон вратио се у Јувентус, послије једногодишњег играња у француском ПСЖ-у.

Посљедњих дана медији су писали о могућем повратку у "стару даму", а данас је то и званично потврђено. Буфон је прошао љекарске прегледе и потписао једногодишњи уговор. Такође се помињала могућност да Италијан замијени Икера Касиљаса на голу Порта, пошто је шпански голман доживио срчани удар, али до тога ипак није дошло.
 Буфон је рекао да је повратак у редове италијанског великана "потврда да је живот невероватан".

 - Срећан сам што сам се вратио кући. Данас сам добио потврду да је живот невјероватан и да увијек вриједи сањати. Када вас породица позове, једини могући одговор је "ја сам ту". То је почетак нове фазе мог дугог путовања. Враћам се на мјесто, које, са поносом, могу да назовем својим домом и то радим са много љубави и радости, са истим емоцијама – навео је Буфон.

Италијан је забиљежио бројне успјехе са Јувентусом, а сада ће поново имати прилику да дође до трофеја Лиги шампиона, који толико дуго сања.

- Ово је нови почетак, некако се разликује од оног прошлог, али је ипак испуњен истим емоцијама. Враћам се у Торино јер знам да могу да играм своју улогу. Враћам се јер не можете одбити позив једне даме, враћам се јер је ово мој дом – завршио је популарни Ђиђи.