ПЕТ МЕДАЉА НА ТУРНИРУ У СТРУГИ :: Semberija INFO ::

 

ПЕТ МЕДАЉА НА ТУРНИРУ У СТРУГИ


Foto
Такмичари Џудо клуба „Пантер“ из Бијељине протеклог су викенда учествовали на међународном турниру “Струга Опен 2022". Овај турнир је традиционални међународни џудо турнир и најзначајније џудо такмичење у Сјеверној Македонији. Ове године такмичило се око 500 такмичара из десет земаља.
 
Експедиција бијељинског џудо клуба је бројала седам младих такмичара који су имали прилику стећи драгоцјено искуство наступа и борби са вршњацима из других држава. Од њих седмеро, петеро се попело на побједничко постоље. Вера Павличевић и Милица Ђурић су освојиле златне медаље, Теодора Трифковић сребрну а Василије Хржић и Срђан Панић бронзане медаље.
 
-Чаша успјеха за сваког спортисту је почела да се пуни, кап по кап. Настављамо снажно. Медаље нису увјек циљ, то се мора разумјети. Пустили смо медаље да нас циљају и да долазе саме по себи. Радом и стрпљењем можете постиćи све. Свака част тиму Пантера која је учествовао на овом међународном турниру. Велико хвала родитељима наших спортиста који подржавају њихов труд“, стоји у саопштењу Џудо клуба „Пантер“.
 
(Семберија инфо)