ИЗВЈЕШТАЈ СА СКУПШТИНЕ РЕГИОНАЛНОГ РУКОМЕТНОГ САВЕЗА БИЈЕЉИНА :: Semberija INFO ::

 

ИЗВЈЕШТАЈ СА СКУПШТИНЕ РЕГИОНАЛНОГ РУКОМЕТНОГ САВЕЗА БИЈЕЉИНА


Foto
Дана 17.5.2022 у Центру за културу Семберија са поцеком у 19х одрзана је скупстина Регионалног рукометног савеза Бијељина.
 
На скупстини су уцесце узели представници зенских и муских клубова, судијске и тренерске организације  из Бијељине, Зворника и Брцког.


 
Сједница је трајала до 20 и 30 х.
 
Све одлуке су донесене једногласно.
 
На поцетку је изабрано тројно предсједниство које је водило сједницу до избора предсједника скупстине Регионалног Рукометног савеза Бојана Басици из Зворника.


 
За предсједника Регионалног рукометног савеза Бијељина једногласно је изабран Богдан Ранкиц из Бијељине.
 
Цланови УО РРС Бијељина су Богдан Ранкиц ,Миомир Трифковиц, Звјездана Недиц, Марко Говедарица, Дамир Раденковиц.
 
За секретара РРС Бијељина је изабран Обренко Миљковиц из Бијељине.
 
За предсједника судијске организације РРС Бијељина изабрана  је господјица Звјездана Недиц из Брцког.

За предсједника тренерске организације РРС Бијељина изабран је Миомир Трифковиц.


 
Донесена је одлука да кандидати испред РРС Бијељина за скупстину рукометног савеза БиХ буду Богдан Ранкиц, Звјездана Недиц и Бојан Басиц.
 
Донесена је одлука да предлог РРС Бијељина за цланове УО РС Републике Српске буду Богдан Ранкиц, Средо Видаковиц и Марио Мендес
 
На веома конструктивној сједници скупстине донесен је низ закљуцака , који це имати за циљ побољсање рада савеза и свих клубова који постоје и раде у градовима Бијељина, Брцко и Зворник.


 
На сједници скупстине РРС Бијељина донесена је једногласна одлука да кандидат РРС Бијељина за предсједника Рукометног савеза Републике Српске на предстојецој скупстини Рукометног савеза Републике Српске буде досадасњи предсједник Маринко Умицевиц.