КК "УНСУ" И "ЛYКОС БАЛКАН МЕТАЛС" ПОТПИСАЛИ УГОВОР О СПОНЗОРСТВУ :: Semberija INFO ::

 

КК "УНСУ" И "ЛYКОС БАЛКАН МЕТАЛС" ПОТПИСАЛИ УГОВОР О СПОНЗОРСТВУ


Foto
Генерални спонзор Карате клуба "УНСУ" из Бијељине ће у наставку текуће сезоне бити компанија "Лyкос Балкан Металс" чије је сједиште у Бијељини, а уговор о појединачном спонзорисању је уједно потписан и са Маријом Гавриловић, чланицом овог спортског колектива и једном од наујспјешнијих младих каратисткиња на овим просторима.
 
Уговори о спонзорству свечано су потписани у сједишту ове бх. компаније, која се бави геолошким истраживањима базичних и племенитих метала и у власништву је аустралијског "Лyкос Лимитед Металс-а".


 
„Једна од наших политика је да, као друштвено одговорна компанија, активно учествујемо у подршци развоја и побољшања школства, културе и спорта. Сарадњу сличну овој са КК УНСУ остварујемо и у другим локалним заједницама широм БиХ, у којима су активни наши пројекти, и гдје такође настојимо бити подршка. На овај начин, желимо оснажити средине у којима послујемо, како бисмо заједно стварали боље прилике и за талентоване појединце и колективе који их окупљају“, истакао је Дејан Николић, извршни директор компаније "Лyкос Балкан Металс".
 
Ово је први пут од настанка КК "УНСУ", који је 2015. основан на иницијативу грађана и групе спортиста у Бијељини, да његови представници потпишу спонзорски уговор овакве врсте. Овај клуб је познат као расадник талената, чији чланови биљеже одличне резултате не само на локалном и државном, већ и на регионалном, али и међународном нивоу.


 
„Захвални смо менаџменту компаније "Лyкос Балкан Металс" на разумијевању и одлучности да нам помогну у спровођењу активности и остваривању што бољих такмичарских резултата. Ми ћемо се свакако потрудити да својим активностима и резултатима максимално оправдамо указано повјерење, уз жељу да наша сарадња буде на највишем могућем нивоу и да потраје. Истовремено се надамо да ћемо пронаћи сличне компаније које би могле стипендирати и остале наше најбоље младе спортисте и спортисткиње, јер они то својим радом и резултатима заиста заслужују“, нагласио је Горан Ивковић, предсједник УО клуба.


 
КК "УНСУ" је, између осталог, организатор сада већ традиционалне смотре Отворено карате првенство града Бијељина „Трофеј Бијељине“, која ће ове године, 22. маја, бити одржана пети пут за редом. Ово интернационално такмичење из године у годину окупља стотине каратиста у женској и мушкој категорији, свих старосних категорија, чиме је засигурно један од најквалитетнијих турнира у региону.