СЈЕЋАЊЕ НА ТРИ ПРЕРАНО ИЗГУБЉЕНА ЖИВОТА :: Semberija INFO ::

 

СЈЕЋАЊЕ НА ТРИ ПРЕРАНО ИЗГУБЉЕНА ЖИВОТА


Претходних десетак дана Јања је била у знаку Меморијалног турнира у малом фудбалу "Ибрахим - Ејуб - Осман". Ова спортска манифестација се организује већ девети пут у сјећање на тројицу дјечака који су се 2013. године утопили у ријеци Дрини. 

Најприје је 13. априла на стадиону ФК "Подриње" из Јање одржан турнир на најмлађе фудбалере и фудбалерке. На турниру је учествовало 60. дјеце која похађају Школу фудбала ФК "Подриње" за које су организатори приредили лијепо спортско дружење уз бројне награде.



Током јучерашњег дана, на спортским теренима Основне школе "Меша Селимовић" у Јањи одржан је турнир за сениоре. Учествовало је 15 екипа из Бијељине, Брчког, Зворника, Челића и Јање. Вријеме је послужило љубитељима малог фудбала да присуствују квалитетним спортским представама.

​Прво мјесто на турниру освојила је екипа "Цепелин" из Бијељине. Публика у Јањи је имала прилику гледати сјајан фудбал који је приказала ова екипа чији је члан био и, љубитељима малог фудбала добро познати репрезентативац БиХ у футсалу, Давор Арнаутовић. Друго мјесто је освојила екипа "Зеле" из Јање а треће екипа "Хранапродукт" из Бијељине. За најбољег фудбалера турнира проглашен је Алија Милкић из Јање, а за најбољег голмана Мујо Дервишевић, такође из Јање.


Семберија инфо - И. Гутић