Познат противник Радника у првом колу квалификација за Лигу Европе :: Semberija INFO ::

 

Познат противник Радника у првом колу квалификација за Лигу Европе


Фудбалери Радника из Бијељине играће у првом колу квалификација за Лигу Европе против словачког тима Спартак Трнаве. Ова екипа је прошле сезоне играла у квалификацијама за Лигу шампиона и елиминисана је од Црвене звезде након продужетка.

Спартак Трнава је већ играла и против тимова из БиХ јер је елиминисала мостарски Зрињски у квалификацијама за Лигу шампиона прошле године, а затим је у групној фази Лиге Европе наступала и против загребачког Динама. То је екипа која веома тешко прима голове.

- Изузетно јак противник! Упознати смо са њима, играли су против тимова из региона, тако да смо их могли упознати и видјети које су им мане и предности. Изузетно су дисциплинована екипа која игра тврдо. Видјећемо колико су мијењали тим, али сигурно да су фаворити против нас. То наравно не значи да се предајемо. Сигурно да ћемо настојати што боље да се спремимо и да одиграмо квалитетно. Имамо довољно времена да их упознамо- истакао је Велибор Ђурић, фудбалер Радника.

Први меч је у Бањалуци 11. јула, а реванш је седам дана касније у Трнави.

Зрињски у првом колу иде у госте Академији Пандев, док је Широки домаћин Каирату. Другопласирани тим шампионата Србије Раднички је за противника добио естонску Флору. Први меч је на Чаиру 11. јула, а реванш у Талину . Чукарички ће играти против јерменског представника Банантаса, а први меч је на стадиону Бановом брду.

Жријеб за друго коло квалификација је сутра кад ће се у бубњу наћи и београдски Партизан.

Српска инфо/Инфо Бијељина