ЗВЕЗДА ПОСЛАЛА ВАЖНО САОПШТЕЊЕ НАВИЈАЧИМА ПРЕД ВЈЕЧИТИ ДЕРБИ :: Semberija INFO ::

 

ЗВЕЗДА ПОСЛАЛА ВАЖНО САОПШТЕЊЕ НАВИЈАЧИМА ПРЕД ВЈЕЧИТИ ДЕРБИ


Foto
Фудбалере Црвене звезде сутра од 18 часова очекује 167. вечити дерби против Партизана који ће бити одигран у оквиру 1. кола плеј-офа Суперлиге Србије, а клуб је саопштио неколико важних обавештења за све оне који долазе на утакмицу.

Како би се спречиле гужве, Звезда позива све навијаче да на стадион дођу што раније. Подсетимо, тренери оба тима, дејан Станковић и Алекснадар Станојевић, одржали су конференцију за медије. Станковић је говорио и о поруци коју је добио од Синише Михајловића, док је Станојевић одговорио Делијама на прозивке.
Саопштење најтрофејнијег српског клуба преносимо у целости:

- Немојте доносити предмете који су по Закону забрањени за уношење на стадион. Сви коју у суботу дођу на Маракану, морају имати карту без обзира на године. То се односи и на децу која морају да имају своје седиште, јер због велике гужве неће моћи да седе у крилу родитеља или пратилаца. Капије Маракане биће отворене три сата пре почетка меча, и позивамо све навијаче да дођу раније и заузму своје место како би се избегле гужве на улазима.

- Апелујемо на све особе које ће доћи на Маракану у суботу, 16. априла, изузев деце, да по закону морају понети са собом идентификациони документ, као и да навијају фер и спортски и понашају се у складу са Законом о спречавању насиља и недоличног понашања на спортским приредбама.

- Такође, апелујемо на навијаче да на источној трибини не заузимају место на рампи за инвалиде, како би они имали адекватан поглед на терен. Подсећамо да карте купљене за меч са Радничким 1923 важе за утакмицу са вечитим ривалом, и да није потребна никаква замена, већ је довољно само доћи са том улазницом. Звездаши, видимо се на Маракани - стоји у саопштењу клуба.

 (Телеграф)