КАКО ДО ЛАКЕ ЗАРАДЕ? ЗАИГРАЈ СЛОТОВЕ ПРОВАЈДЕРА ФАЗИ И ОСВОЈИ ДИО НАГРАДНОГ ФОНДА ВРИЈЕДНОГ 3.000 ЕУРА! :: Semberija INFO ::

 

КАКО ДО ЛАКЕ ЗАРАДЕ? ЗАИГРАЈ СЛОТОВЕ ПРОВАЈДЕРА ФАЗИ И ОСВОЈИ ДИО НАГРАДНОГ ФОНДА ВРИЈЕДНОГ 3.000 ЕУРА!


Foto
Меридиан ти пружа јединствену шансу да дођеш до врхунских кеш награда! Забави се уз слотове провајдера Фази и дођи до експресне зараде!
 
Добро је познато да је Меридиан мјесто најбоље забаве и врхунског провода, а овог марта имате прилику да уживате у додатном броју сјајних промоција.
 
Једна од њих одржава се у периоду од 25. до 31. марта и доноси величанствен НАГРАДНИ ФОНД вриједан 3.000 ЕУРА!
 
Све што се од вас тражи јесте да се улогујете на свој кориснички налог и заиграте један од 10 најпопуларнијих слотова провајдера Фази.

Сваким добитним спином освајате одређен број бодова који вам доноси напредак на ранг-листи најбоље пласираних играча. Награде очекују 22 најуспијешнија играча док ће побједник увећати салдо на свом корисничком налогу за сјајних 1.000 ЕВРА!

Освојену награду можете искористити како за подизање тако и за одигравање комплетне понуде на Меридиану.
Једина ставка коју треба да испуните да бисте учествовали је да посједујете кориснички налог, а ако и не посједујете, нема проблема! Регистрација траје свега неколико секунди, а носи са собом специјалан ПОКЛОН БОНУС ОД 30КМ за новајлије!

Региструјте се, уживајте у чарима најбоље добродошлице и не пропустите прегршт сјајних промоција у Меридиану!

Неодољива промоција која вам доноси МИЛИОНСКЕ БОНУСЕ на недељном нивоу носи назив Лоyалтy Бонус. Ова сјајна акција је нешто на шта су се задовољни играчи Меридиана већ навикли.

На вама је само да покажете своју лојалност и сјајне награде неће изостати!