МИХАЈЛОВИЋ КРАЈЕМ ФЕБРУАРА ИМАО ОПЕРАЦИЈУ, КРИО ДА МУ СЕ ВРАТИЛА БОЛЕСТ :: Semberija INFO ::

 

МИХАЈЛОВИЋ КРАЈЕМ ФЕБРУАРА ИМАО ОПЕРАЦИЈУ, КРИО ДА МУ СЕ ВРАТИЛА БОЛЕСТ


Foto
Вијест да се легендарни фудбалер, сада тренер Болоње Синиша Михајловић поново бори против леукемије шокирала је јавност широм Европе, а угледни италијански лист "Газзета дело спорт" је објавио да је Миха већ неко вријеме знао за болест, али је то крио од јавности.

Овај угледни медиј пише да се проблем јавио на мечу против Салернитане крајем фебруара када је Михајловић поново осјетио неке симптоме. Наводно се врло брзо обратио љекарима и крајем фебруара је имао операцију коју је крио од јавности. Након такве операције препоручује се мировање од седам дана и то у болници, а Миха је исту напустио неколико сати након операције. Није послушао савјете љекара и већ сљедећи дан је водио тренинг Болоње иако је од болова једва стајао на ногама.

"Ја сам професионалац, ту је Фиорентина. Морамо да напредујемо на табели", рекао је Михајловић, а преноси "Газзета дело спорт".

Како се наводи никоме у клубу није рекао да је имао операцију и само неколико дана касније је сједио на клупи и водио је тим. Да би то урадио морао је да пије таблете против болова.

Подсјетимо, Михајловић је у суботу одржао конференцију за медије на којој је открио да постоје назнаке да се леукемија вратила и да ће поново морати на љечење. Добио је велики број порука подршке широм Старог континетна.

Михајловић је у јулу 2019. године открио да болује од акутне леукемије, а након три круга хемотерапије и трансплантације коштане сржи потпуно се опоравио и вратио на фудбалску сцену.

(Независне)