РАДНИК ЈЕ ШАМПИОН !!! :: Semberija INFO ::

 

РАДНИК ЈЕ ШАМПИОН !!!


Foto
У недјељу 27. марта 2022. године екипа КМФ „Радник Сити“ дочекала је екипу КМФ "Гласинац" у 17. колу Прве футсал лиге РС. То је била посљедња утакмица Бијељинаца пред својом публиком и прилика да са својим навијачима прославе титулу првака Прве футсал лиге РС, те пласман у Премијер лигу БиХ.

У слављеничкој атмосфери и пред солидно попуњеним трибинама, играчи КМФ „Радник Сити“ су демонстрирали свој препознатљиви стил игре. Семафор на крају утакмице је показивао резултат 4:0, а стријелци за домаћине су били Данијел Ћулум (двоструки стријелац), Даниел Јовић и Мирко Маринковић.

Прије почетка утакмице предсједник управе КМФ "Радник Сити" Пантелија Мићић уручио је захвалнице пријатељима клуба, који су помогли екипи КМФ „Радник Сити“ да остваре пласман у елитни ранг бх. футсала.

Посебно су се захвалили навијачкој групи „Радникови навијачи“, који су у току цијеле сезоне били играч више на домаћим утакмицама, а који су након завршетка утакмице организовали и пригодну бакљаду када су играчи домаћина напуштали спортску дворану.

 Бијељинци наредног викенда завршавају првенство утакмицем у Брчком против екипе КМФ „Бели анђео“, те иду на заслужен одмор, а на јесен све љубитеље футсала очекују гостовања најбољих бх. футсал екипа у нашем граду.
 
(Семберија инфо)