СРЕЋАН ТИ РОЂЕНДАН ВОЉЕНИ КЛУБЕ! :: Semberija INFO ::

 

СРЕЋАН ТИ РОЂЕНДАН ВОЉЕНИ КЛУБЕ!


Тог 10. јуна 2011. године сан многих дјечака и дјевојчица  постао је јава, а у нашем граду основана је прва самостална Школа фудбала за дјевојчице и дјечаке "Soccer kids" Бијељина, каже Биљана Петровић, предсједник Школе фудбала  "Soccer kids" Бијељина.

-Са поносом истичем да смо за ових 8 година рада, труда, залагања и доказивања постигли много, али прије свега у педагошком односу  тренера према сваком полазнику. Били смо спремни да знањем и радом преузмемо одговорност и водећу улогу у свим стручним сегментима рада када су у питању Школе фудбала.

Посебан напредак у организацији и функционисању Школе фудбала омогућио је  да и на такмичарском пољу оставимо значајан траг  на турнирима широм БиХ, али и земљама у окружењу. 

У протеклих осам година постојања мали фудбалери  и фудбалерке Школе фудбала су у наш Град Бијељина донијели преко 1000 медеља са разних турнира широм региона.

Добра организација омогућила нам је да већ  седму годину  за редом организујемо сопствени турнир, који је прошле године окупио 102 екипе, које су га оцијениле са као један од најорганизованијих  турнира у окружењу- истакла је Петровићева.

Она је посебно поносна на чињеницу да ШФ "Soccer kids" Бијељина има потписан уговор са Школом фудбала ФК “Партизан” из Београда, што их обавезује да буду што бољи и преданији у свом раду.

-Тешко је издвојити посебан тренутак од првог тренинга до последњег пехара за ових 8 година труда и рада, јер сваки тренутак проведен са клинцима на терену и поред њега мени пружа неописиву срећу и задовољство. Љубав коју пружа фудбал и осмјех који измаме клинци на терену немају цијену, рекла Биљана Петровић.

Као изненађење и рођендански поклон…

Поред Школе фудбала основан је и Фудбалски клуб “Soccer kids” који ће се од јесени такмичити и наступити у Првој лиги Републике Српске за пионире, а такође,  први чланови клуба ће имати прилику да наступају и у сениорском тиму, који ће се такмичити у Другој општинској лиги ФСРС.

Soccer kids