ОСАМ МЕДАЉА ЗА МЛАДЕ АТЛЕТИЧАРЕ :: Semberija INFO ::

 

ОСАМ МЕДАЉА ЗА МЛАДЕ АТЛЕТИЧАРЕ


У организацији Атлетског клуба „Цросс“ из Брчког јуче је у овом граду по први пут одржан Полумаратон „Брчко 2022” са међународним учешћем у мушкој и женској сениорској трци на 21 километар. Осим сениорске трке, организатори су припремили полигоне и за дјечије трке на 100, 200, 300 и 400м као и трку у дужини од пет километара.

Атлетичари Атлетског клуба „Академац“ из Бијељине остварили су запажене резултате и освојили осам медаља, чиме су показали добру форму на почетку такмичарске сезоне. Осам медаља је освојено у скоро свакој узрасној категорији у којој су наступили што говори у прилог квалитета и потенцијала младих атлетичара АК „Академац“. Златне медаље су освојили Сергеј Кулишић и Ивона Ћевриз, сребром су се окитили Јован Јосић, Зоран Благојевић и Николина Лакетић док су бронзане медаље заслужили Павле Савић, Јована Тодоровић и Ана Чолић.
 

-Академци који су данас освојили медаље као и остала такмичарска експедиција која је бројала 28 такмичара, те остали многобројни чланови ове успјешне атлетске породице, позивају све заинтересоване да нам се придруже на тренинзима на Градском стадиону у Бијељини и са нама тренирају те спортски представе наш град у најбољем свјетлу јер нас већ сљедећи викенд очекује такмичење у Прњавору“, саопштили су из Атлетског клуба „Академац“.