ШОК! СИНИША МИХАЈЛОВИЋ ПОНОВО МОРА У БОЛНИЦУ: "ПОСТОЈИ РИЗИК ДА СЕ БОЛЕСТ ВРАТИЛА" :: Semberija INFO ::

 

ШОК! СИНИША МИХАЈЛОВИЋ ПОНОВО МОРА У БОЛНИЦУ: "ПОСТОЈИ РИЗИК ДА СЕ БОЛЕСТ ВРАТИЛА"


Foto: Tanjug/AP
"За разлику од пре две и по године, сада знам шта треба да радим", поручио је Михајловић на ванредној конференцији
Тренер Болоње Синиша Михајловић изненадио је јавност због тога што је током репрезентативне паузе сазвао конференцију за медије у суботу у подне, а затим је својим речима шокирао све.

Наиме , Миха је открио да и даље има здравствених проблема и да постоји могућност да се леукемија, нажалост, вратила.

- Као и увек, играм отворено. Последњих година радим дубоке анализе после болести, али након последњих нажалост су се појавили аларми да постоји ризик од повратка болести - рекао је Михајловић и додао:

- Овога пута, да употребим фудбалски израз, нећу уклизати у противника, али ћу играти унапред. Ова болест је веома храбра када се вратила да се суочи са противником као што сам ја. Ово је пут мог живота. Понекад наиђете на изненадне рупе, можете да паднете, али морате да смогнете снаге да устанете.

Потврдио је Михајловић да ће ускоро поново у болницу.

- Почетком следеће недеље мораћу да одсуствујем и бићу хоспитализован у Сант Орсоли болници. За разлику од пре две и по године, сада знам шта треба да радим. Тада сам био у сузама, овога пута ме видите мирнијег. Надам се да је у питању кратко време, али ћу свакако морати да прескочим неке утакмице. Додуше , већ сам наместио све што ми је потребно да пратим тим у својој болничкој соби. Од тренинга до свега осталог.

(Telegraf.rs)