Спорт :: Semberija INFO ::

 

2. Отворено Kарате Првенство Града Бијељине "Трофеј Бијељине 2019"


Сутра у Бијељини, у организацији карате клуба “УНСУ” а под покровитељством СО Града Бијељине и Министарства за Породицу Омладину и Спорт Републике Српске одржава се друго по реду Отворено Kарате Првенство Града Бијељине „Трофеј Бијељине 2019“.

Турнир је интернационалног карактера и организује се уз одобрење и подршку карате савеза Републике Српске и карате савеза Босне и Херцеговине.

Према тренутним пријавама клубова учешће узети приближно 
60 клубова из; Босне и Херцеговине; Србије; Црне Горе; Словеније; Хрватске, Аустрије и Мађарске са око 600 такмичара и такмичарки свих узраста.
 
Такмичење ће се одржати у спортској дворани Гимназије на пет татами борилишта у обе диспциплине, појединачно и екипно и за све узрасне категорије. Судит ће истакнуте међународне, националне  карате судије како из БиХ тако и околних земаља, а оно што с поносом можемо истаћи јесте поновна организација ревијалног позивног турнира под називом “СУПЕР 8 СЕНИОРС” на којем ће учествовати: Чонго Анес (БиХ); Хамза Чајић (БиХ); Ђорђе Тешановић (СРБ); Лука Вуковић (БиХ); Алдин Махмутовић (БиХ); Бојан Бошковић (ЦГ); Саша Недић (БиХ) и Ненад Јеремић (СРБ). Овакав састав бораца гарантује карате спектаккл у Бијељини јер сви они су освајачи међународних медаља и високо су позиционирани на свјетским ранг листама.
 
Турнир почење у 10:00 часова са најммлађим категоријама. За 13:00 часова планирано је свечано отварање, културно забавни програм и ревијални дио “Супер 8 Сениорс”. Такмичење ће отворити у име СО Града Бијељине (Генералног покровитеља турнира) Господин Славиша Марковић!
Екипна такмичења планирана су при самом крају такмичарског дана а процјена је да ће текмичење трајати до 19:00 часова када ће бити проглашени најуспјешнији клубови турнира.
 
Kао организатори овог спортског догађаја  са покровитељима, те пријатељима нашег клуба истински смо се потрудили да организујемо један врло квалитетан турнир на највишем могућем нивоу у сваком аспекту. Све то са жељом И циљем дас ви учесници и посјетиоци и гости буду задовољни, како би одржали традицију и наредне 2020 године поново се срели у Бијељини!
 
Kористимо прилику да позовемо све љубитеље спорта, наше пријатеље, симпатизере и драге суграђане да сутра током дана сврате у спортску дворану Гимназије и својим присуством подрже овај јединствени спортски догађај!