ИГРАО СА ЈОВИЋЕМ У ЗВЕЗДИ, А ЛУКА МУ САДА ПРОНАШАО НОВИ АНГАЖМАН: ЗВИЈЕЗДА 09 ДОВЕЛА ЗВУЧНО ПОЈАЧАЊЕ! :: Semberija INFO ::

 

ИГРАО СА ЈОВИЋЕМ У ЗВЕЗДИ, А ЛУКА МУ САДА ПРОНАШАО НОВИ АНГАЖМАН: ЗВИЈЕЗДА 09 ДОВЕЛА ЗВУЧНО ПОЈАЧАЊЕ!


Некадашњи нападач Црвене звезде Петар Орландић нови је фудбалер Звијезде 09.

Некадашњи нападач Црвене звезде Петар Орландић нови је фудбалер Звијезде 09, саопштено је на званичној страници овог клуба.

Црногорски нападач озбиљнију каријеру је почео у Зети, а потом је прешао у Хапоел Тел Авив, гдје се није дуго задржао. У фебруару 2015. године прешао је у Црвену звезду, а одакле двије и по године касније прелази у португалску Униао Мадејру, а затим сели у Кину.

Из Кине одлази у малтешку Биркиркару, а потом у тајландски Сукхотхаи. Играо је и за Спартак Трнаву, да би се на крају вратио у Зету.


У Звезди је био саиграч са Луком Јовићем с којим је остао у добрим односима, те је он један од најзаслужнијих за овај трансфер.

„Овим путем желим да се захвалим мом великом пријатељу и саиграчу из Црвене звезде, Луки Јовићу који ме је питао да дођем и као што видите овдје сам са великим задовољством. Захваљујући Луки и предсједнику Станишићу сад сам члан Звијезде 09 и даћу све од себе да оправдам повјерење које сам добио“, рекао је Орландић.

Ново појачање Звијезде 09 истиче како ће дати све од себе да оствари циљ, а то је улазак у Премијер лигу БиХ.