У НЕДЈЕЉУ ДОЛАЗИ ФК „РУДАР“ :: Semberija INFO ::

 

У НЕДЈЕЉУ ДОЛАЗИ ФК „РУДАР“


У оквиру 22. кола м:тел Премијер лиге БиХ фудбалери ФК „Радник“ ће у недјељу угостити екипу ФК „Рудар“ из Приједора. Биће то дерби зачеља и прилика за Плаве да савладају директног конкурента за путовање у нижи ранг такмичења.

-Добро смо их анализирали. Ради се о екипи која своју игру гради на контрама и полуконтрама и ту нам могу направити много проблема ако ми не будемо прави. Пратимо ситуацију коју имају у клубу и, са спортске стране желимо да све те проблеме што прије ријеше. Што се моје екипе тиче, желим да након утакмице у Мостару видим њихову праву реакцију, да одиграју као против Посушја овдје и ако буде тако, не сумњам у тријумф“, рекао је тренер ФК „Радник“ Велибор Ђурић.

Од фудбалера Радника једино је Јован Благојевић под знаком питања. Он тренира смањеним интензитетом тако да ће се до недјеље видјети постоји ли шанса да заигра против Приједорчана.

-Спремамо се цијеле седмице за сусрет са Рударом. Упознали смо њихове врлине, упознали смо њихове мане. Они су сигурно једна од најбржих екипа лиге када је напад у питању а ми ћемо дати све од себе да три бода остану у Бијељини“, рекао је Александар Васић.

Завршетком 22. кола завршавају се 2/3 Премијер лиге БиХ. Сљедеће седмице ће се одржати жријеб за преосталих 11 кола. Тренер Ђурић је истакао да његов стручни штаб не троши енергију на размишљања о евентуалном распореду и противницима.

-Ми морамо у преосталих 11 кола одиграти по једну утакмицу са свим екипама које се такмиче у Премијер лиги. Ми ћемо ићи од противника до противника, од утакмице до утакмице. Све са циљем да и сљедеће године играмо Премијер лигу БиХ“, изјавио је тренер Плавих.

Семберија инфо