ПРВЕНСТВО БиХ У БИЈЕЉИНИ :: Semberija INFO ::

 

ПРВЕНСТВО БиХ У БИЈЕЉИНИ


Према календару такмичења Џудо савеза БиХ за 2022. годину, Џудо клуб „Пантер“ из Бијељине добио је част организације Првенства Босне и Херцеговине у џудоу за сениоре и полетарце. Резултат је ово угледа који су спортски радници и такмичари Џудо клуба „Пантер“ својим радом и оствареним успјесима изградили у Џудо савезу БиХ.
Првенство ће се одржати сутра, петог марта, у спортској дворани Основне школе „Вук Караџић“ у Бијељини.Организатор очекује око 300 такмичара који су на претходно одржаним ентитетским такмичењима показали највише и освојили медаље.

-Организација једног такмичења оваквог квалитета је јако захтјевна и могу са задовољством рећи да смо са наше стране урадили све да сутрашње такмичење протекне у најбољем реду. Сутра у Бијељини наступају најбољи џудисти БиХ у категорији сениора и полетараца. Вјерујем да ће љубитељи овог спорта уживати у квалитетним борбама а да ће наши гости уживати у нашем граду“, рекао је за „Семберија ИНФО“ Огњен Ђука, предсједник Џудо клуба „Пантер“.
Спортска јавност се много пута могла увјерити да Џудо клуб „Пантер“ представља прави расадник шампиона. Његови такмичари ће се и сутра, у веома јакој конкуренцији борити за медаље јер улог није безначајан. Побједници Државног првенства БиХ стичу право наступа на Балканском и Европском првенству.