НАСТАВЉА СЕ ПРЕМИЈЕР ЛИГА БИХ :: Semberija INFO ::

 

НАСТАВЉА СЕ ПРЕМИЈЕР ЛИГА БИХ


Foto
Данас се играју прве утакмице прољетног дијела Премијер лиге БиХ. Након зимске паузе наставља се такмичење у елитном рангу бх. фудбала.

У оквиру 20. кола Фудбалски клуб „Радник“ ће играти дерби зачеља са ХШК „Посушје“. Утакмица се игра у Бијељини, у недјељу 27. фебруара.

-Оно што тражим од мојих момака је прави однос, прави приступ и на тренингу и на утакмици. Свјесни смо значаја утакмице са Посушјем и очекујем максималан приступ момака да ову добру атмосферу и енергију која влада на тренинзима пренесемо и на утакмицу“, рекао је на данас одржаној конференцији за медије Велибор Ђурић, тренер ФК „Радник“.

За утакмицу са Посушјем, Ђурић не може рачунати на двојицу, од раније повријеђених фудбалера, Фарука Гогића и Кенана Шарића. Добра вијест је да су обојица почели са тренинзима тако да се ускоро очекује њихов повратак на терен. Такође, због административних процедура неће моћи наступити ни Иван Ђорић и Алекса Урошевић. И за њих се очекује скоро рјешавање питања регистрације.

-Незахвално је поредити екипу која је одиграла јесењи дио првенства са тренутном поставом ФК „Радник“.

Истина, нови играчи су дошли - не волим одмах на почетку користити ријеч појачања, мада сам сигуран да ће то они својим трудом на терену и потврдити – и ми смо сигурно много јачи на одређеним позицијама у екипи у односу на јесењи дио шампионата. Ја вјерујем да ова екипа уз правилан приступ игри може направити добар резултат у утакмицама које нам слиједе“, рекао је шеф стручног штаба ФК „Радник“.

Позвани су навијачи да у недјељу, од 13 часова, са трибина Градског стадиона помогну Плавима да дођу до доброг резултата. Главни судија је Александар Његомировић из Прњавора.

(Семберија инфо)