РАДНИК-СИТИ СЛАВИО У КОМШИЈСКОМ ДЕРБИЈУ :: Semberija INFO ::

 

РАДНИК-СИТИ СЛАВИО У КОМШИЈСКОМ ДЕРБИЈУ


Foto
У дванаестом колу Прве футсал лиге РС екипа КМФ "Радник-Сити" гостовала је код комшија из Угљевика.

Утакмица је играна у Спортској дворани у Челићу. Од самог старта Радник-Сити је наметнуо свој препознатљиви стил игре и већ у првом минуту долази у предност. Цијело прво полувријеме екипа Угљевика је држала резултатски прикључак, па се на одмор отишло при резултату 3 : 3. У другом дијелу футсалери из Бијељине убацују у брзину више и утакмицу рјешавају у своју корист. Резултат на крају утакмице је био 7 : 4. 

Мирко Маринковић је био троструки стријелац, те заслужено понио епитет играча утакмице, а поред њега у стријелце су се уписали још и голман Данијел Ружичић (два поготка), капитен Цвијетин Циле Павић и Миљан Оџаклић.
 
Треба нагласити, како смо писали у току протекле седмице, да КМФ "Радник-Сити" наставља са форсирањем својих младих снага, тако да је на овој утакмици шансу за игру добио и шеснаестогодишњи Михаило Трифковић, који је будућност клуба из Бијељине. 

Овом побједом Радник је задржао пет бодова предности испред другопласираног Леотара, те у наредном колу на свом терену дочекује екипу бањалучког Борца.
 
(Семберија инфо)