КМФ „РАДНИК-СИТИ“ ЈЕ ПРАВО МЈЕСТО ЗА РАСТ И ДОКАЗИВАЊЕ :: Semberija INFO ::

 

КМФ „РАДНИК-СИТИ“ ЈЕ ПРАВО МЈЕСТО ЗА РАСТ И ДОКАЗИВАЊЕ


Foto
Управа КМФ „Радник-Сити“ наставља са форсирањем младих играча, футсалера који долазе из нашег града. У прошлој сезони, поред искусних првотимаца, носиоци игре су били младићи Миљан Оџаклић и Бранислав Панић, а ове сезоне поред неколико играча издвојило се име Стефана Ракића.

Стефан је рођен у Бијељини 1998. године и од малих ногу је у фудбалу. Прве кораке је направио у екипи ФК "Пролетер" из Дворова, а са десет година прелази у ФК "Радник" Бијељина гдје пролази све селекције клуба. Након тога се сели у екипу ФК "Звијезда 09" из Етно села Станишић чији стручни штаб одлучује да га пошаље на каљење, те као позајмљени фудбалер наступа за екипу ФК "Подриње" из Јање и екипу НК "Звијезда" из Градачца. Текућу сезону игра за сениорску екипу ФК "Дрина" Зворник.

Почетком такмичарске сезоне 2021/22. придружује се тренинзима и такмичарским утакмицама екипе КМФ „Радник-Сити“. Осим наступа на футсал турнирима у паузама првенства, наступ за екипу КМФ „Радник-Сити“ је први Стефанов додир са футсалом. Веома се брзо уклапа у екипу, те постаје један од главних ослонаца стручног штаба Радник-Ситија. Уз искусне футсал мајсторе, Стефан уз Миљана и Бранислава постаје један од носилаца игре КМФ „Радник-Сити“ која се, након једанаест кола налази на челној позицији на табели Прве футсал лиге РС.

 У текућој сезони популарни Рака је након једанаест кола постигао осам погодака и на листи стријелаца екипе се налази на другом мјесту, одмах иза капитена Цвијетина Цилета Павића. 

-Стефану желимо пуно среће у наставку каријере, те да са пуно успјеха носи дрес екипе КМФ „Радник-Сити“", поручују из бијељинског футсал клуба.

(Семберија инфо)