ЛУКА ЈОВИЋ ПОНОВО ЗАРАЖЕН ВИРУСОМ КОРОНА :: Semberija INFO ::

 

ЛУКА ЈОВИЋ ПОНОВО ЗАРАЖЕН ВИРУСОМ КОРОНА


Нападач Реала пропушта гостовање Хетафеу и меч у Купу краља, можда чак и Ел класико!

Репрезентативац Србије је ове сезоне за "краљевски клуб" одиграо 13 утакмица и дао један гол, уз две асистенције.

Нема среће Лука Јовић од доласка у Мадрид и питање је да ли ће је икада и дочекати. Таман када је форма кренула узлазном путањом догодила се повреда, потом неколико месеци безнађа.

Победоносни гол против Реал Сосиједада обезбедио је Јовићу место у Реал Мадриду, макар до лета, уследио је добар наступ против Интера и чинило се да боља времена стижу, али... Шпански медији данас су пренели да је српски нападач поново заражен вирусом корона, те да ће морати у изолацију као и велики број његових саиграча.

То значи да Јовић сигурно неће бити у конкуренцији за гостовања Хетафеу у првенству и Алкојану у Купу краља, а остаје да се види да ли би могао да се придружи екипи за дербије против Валенсије 8. јануара и против Барселоне, 12. јануара у тзв. Ел класику.

"Краљевски клуб" има велики број заражених играча, али на мечу против Атлетико Билбаооа у гостима Јовић је тек у поеледњем минуту заменио француског репрезентативца карима Бензему. Лука Јовић је ове сезоне наступио на 13 утакмица и дао један гол, уз две асистенције.

(Курир спорт)