ПО ПРВИ ПУТ У ИСТОРИЈИ, УЕФА ПОНОВИЛА ЖРИЈЕБ ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА :: Semberija INFO ::

 

ПО ПРВИ ПУТ У ИСТОРИЈИ, УЕФА ПОНОВИЛА ЖРИЈЕБ ЗА ЛИГУ ШАМПИОНА


Велики пропуст УЕФА-е уздрмао је цијели фудбалски свијет.  УЕФА је поновила по први пут у историји  жријеб за осмину финала Лиге шампиона.

Велика грешка направљена је током жријеба, Десила се грешка код убацивања куглица у бубањ за извлачење, гдје је Манчестер јунајтед стављен као могући противник Виљареала, а потом није стављен као могући ривал Атлетико Мадрида. Све је то био довољан разлог да се понови жријеб, а понављање је заказано за 15 часова.

Реал Мадрид је уложио жалбу и тражио да они и Бенфика не извлаче, јер се грешка десила након што су они извучени као први пар. А на поновљеном жријебу, Краљевићи су прошли као "боси по трњу" пошто су извукли једног од најтежих ривала.

Било је неминовно да ћемо имати незадовољних послије данашњег жријеба, а некако све указује да највише због исхода овог поновљеног жријеба могу да се нервирају у Реал Мадриду. Умјесто Бенфике која им је била оригинално додијељена у 12.00 часова, мораће да играју против ПСЖ-а што је исход поновљеног жријеба.

Један пар остао је истовијетан (Челси - Лил), док ћемо гледати још неколико занимљивих дуела, прије свега онај између Интера и Ливерпула, а потом и Атлетико Мадрида и Манчестер јунајтеда.

Извучени су сљедећи парови гдје Салцбург игра против Бајерна из Минхена, Спортинг игра против Манчестер ситија, Бенфика игра против Ајакса, Челси против Лила, Атлетико Мадрид против Манчестер јунајтеда, Виљареал против Јувентуса, Интер против Ливерпула и ПСЖ против Реала из Мадрида.