ЈОСИП ПАНЏА НОВИ ТРЕНЕР КК „БУДУЋНОСТ“ :: Semberija INFO ::

 

ЈОСИП ПАНЏА НОВИ ТРЕНЕР КК „БУДУЋНОСТ“


Јосип Панџа, доказани кошаркашки стручњак нови је тренер КК „Будућност“ из Бијељине. Панџа долази из КК „Челик“ са којим је прошле сезоне изборио пласман у завршницу бх. првенства. Кошаркашки клуб „Будућност“ има планове да у овој такмичарској сезони избори пласман у елитни ранг бх. кошарке.

-Јосип Панџа је нови тренер нашег клуба. Јосип је један од најбољих сениорских тренера у БиХ, кадетски првак Европе са репрезентацијом БиХ, док је са Какњем играо финале првенства БиХ. Амбиције клуба су освајање првенства РС и улазак у Прву лигу БиХ. Клуб ће у наредном периоду довести звучна појачања.

Добродошао Јосипе“, поручили су из КК „Будућност“.

Од момента када су Драгана и Дарио Чојић 2006. године започели своју кошаркашку причу, популарна „Фабрика“ постала је синоним за стручан и посвећен рад са младим кошаркашима. За неупућене у свијет кошарке имена Борише Симанића, Његоша Сикираша, Николе Радовановића и Марице Гајић (и још много других) можда не значе много али за оне који живе кошарку ова, сада остварена кошаркашка имена свједоче о квалитету кошаркашке школе која их је подигла.

-Будућност из Бијељине је дефинитивно најздравији концепт у БиХ. Производе врхунске играче и изузетна ми је част да идем тамо. Циљ је улазак у Премиер лигу, као и наставак развоја младих играча. Надам се да ћемо уз исправну селекцију испунити обје ствари и обрадовати људе који воле Будућност”, изјавио је Панџа.

Бројни заљубљеници у кошарку, нарочито они који подржавају рад брачног пара Чојић не крију задовољство овим и другим најављеним потезима из бијељинског прволигаша. „Фабрика је добила инжињера“, гласи један од коментара на друштвеним мрежама.

Semberija info