ЗАПАЖЕН НАСТУП СТРИЈЕЛАЦА СК „ТРБ“ НА КУПУ БиХ :: Semberija INFO ::

 

ЗАПАЖЕН НАСТУП СТРИЈЕЛАЦА СК „ТРБ“ НА КУПУ БиХ


У Сарајеву је протеклог викенда, у организацији Стрељачко-стреличарског клуба „Жељезничар“ одржан Куп Босне и Херцеговине у стрељаштву за 2021. годину за сениорске категорије.

Наступило је више од 80 стријелаца из дванаест клубова из Босне и Херцеговине, а постављена су и два нова државна рекорда.

У дисциплини зрачни пиштољ, у појединачној конкуренцији Никола Јовичић (СК „Геофон“ Теслић) је имао одличних 580 кругова, иза другопласираног Синише Петковића (СК „ТРБ“ Бијељина) који је погодио 561. Треће мјесто је освојио Белмин Мешановић (СК „Високо“) са погођених 558 кругова.

У дисциплини зрачни пиштољ за жене прво мјесто припало је Аиди Хунчек Пити (СК „Високо“) која је имала 538 кругова, друго Амини Османовић (СК „Високо“) са погођена 533 круга, а треће Софији Ракић (СК „ТРБ“ Бијељина) са 531 погођеним кругом.

Такмичари Сегмедина Бјелошевић (СК „Сарајево“), Неџад Џанковић (СК „Сарајево“)и Никола Јовичић (СК “Геофон“) су ове године показали квалитет у својим дисциплинама уз освојене све три титуле - државног првака, побједника Премијер лиге БиХ, побједника Купа БиХ, те су уједно и државни рекордери.