Одбојка је поново у моди: Одбојкаши Радника су најпријатније изненађење Премијер лиге БиХ у овој сезони. :: Semberija INFO ::

 

Одбојка је поново у моди: Одбојкаши Радника су најпријатније изненађење Премијер лиге БиХ у овој сезони.


Одбојкаши Радника су најпријатније изненађење Премијер лиге БиХ у овој сезони. Након седам одиграних кола налазе се на другом мјесту премијерлигашке табеле са 5 убједљивих побједа и 2 минимална пораза. То је можда изненађење за оне који не прате ОК Радник.

Добро одрађен припремни период под надзором искусног стратега Милана Ђуричића створио је компактан тим спој младости и искуства. У клубу су одлучили да уз искусне Милићевића и Перишића и Ђурића ове сезоне укажу шансу Тузланчићу, Дрљићу, Копривици, Крунићу уз повратнике у клуб Благојевића и Полетана, а сви заједно играју одличну одбојку на почетку сезоне.



Управа клуба је одлучила да пријави и другу екипу која наступа у првој лиги РС сачињену од јуниора и кадета. Омасовљена је и школа одбојке, а из клуба наглашавају да су тренинзи бесплатни за све дјечаке.
Све набројано изискује и трошкове са којима клуб уз помоћ града Бијељине, Министарства породице, омладине и спорта, те пријатеља клуба успјева да се носи.



Предсједник УО Дарко Манојловић, задовољан је стањем у клубу истичући одличан рад свих клупских селекција, које својим резултатима управу клуба "тјерају" да  додатним ангажманом обезбједи услове за оптимално функционисање клуба.

Сигурни смо да ћемо врло брзо формирати јак спонзорски пул од привредних партнера из нашег града, па и шире. ОК Радник и његови овогодишњи успјеси морају бити амбасадор Семберије и РС ове и наредних година. Одбојка је, у поређењу са већином спортова прилично јефтин спорт и улагање у одбојку  врло брзо постиже велике маркетиншке ефекте.

Јер, одбојка је у моди у нашем граду поново.


Семберија инфо