НЕВЕРОВАТНА ПРИЧА О ЈЕДНОМ ОД НАЈБОЉИХ ГОЛМАНА СВИХ ВРЕМЕНА! :: Semberija INFO ::

 

НЕВЕРОВАТНА ПРИЧА О ЈЕДНОМ ОД НАЈБОЉИХ ГОЛМАНА СВИХ ВРЕМЕНА!


Foto: PrintScreen
Легендарни Шпански голман Икер Касиљас опоравља се од срчаног удара који је доживео у среду на тренингу Порта.

На срећу, Касиљас је ван животне опасности. Поручио је обожавателима да је добро и да не морају да брину....

Међутим, фудбалски фанатици не могу да зажмуре на чињеницу да је његова професионална каријера завршена.
 
"Икер не може више професионално играти фудбал. Имаће нормалан живот, али не сме да се излаже великим напорима", рекао је чувени шпански кардиолог Хуан Антонио Корбалан.
 
 
Икер је имао каријеру на којој му сви могу позавидети!  Освојио је све што се може освојити. 16 година је са великим успехом бранио за Реал Мадрид. Освојио је пет пута Ла Лигу и три пута Лигу шампиона. Са Шпаниом је покорио Европу и свет.
 
Касиљас је рођен у Мостолесу, градићу који се налази у близини Мадрида. Отац му је радио као учитељ, а мајка је била домаћица.
 
Постоји једна занимљива анегдота везана за његово детињство. Наиме, једном приликом, још док је био клинац, заборавио је да уплати татин тикет спортске прогнозе. Отац је погодио свих 15 резултата и због Икера породица је остала без премије од 1,2 милиона евра. Међутим, тата му није замерио, а сјајни голман је у каријери зарадио далеко више новца.
 
Гледајући из ове перспективе, делује да је овако испало боље... Ко зна шта би се са њим догодило да је постао милионер...
 
Курир спорт