ПРЕМИЈЕРНИ НАСТУП ЗВИЈЕЗДИНИХ ЈУНИОРА У СЈЕНИ НЕМИЛИХ ДЕШАВАЊА :: Semberija INFO ::

 

ПРЕМИЈЕРНИ НАСТУП ЗВИЈЕЗДИНИХ ЈУНИОРА У СЈЕНИ НЕМИЛИХ ДЕШАВАЊА


ФК „Звијезда 09“ јуче је на Градском стадиону у Угљевику одиграла своју прву међународну утакмицу. У оквиру Европске лиге младих, јуниори Звијезде су минималним резултатом поражени од јуниорског првака Турске, Трабзонспора.

Нажалост, квалитетна спортска представа је остала у другом плану.  Неодговорни појединац или група њих побринула се да једна права спортска приредба међународног карактера са високим званицама из свијета спорта и надпросјечном посјећеношћу не протекне на врхунском нивоу, тако што је на вањском вентилу онемогућен довод воде у свлачионице.  Актери оба тима и службена лица били су приморани да током боравка на стадиону поступак одржавања личне хигијене обаве служећи се бочицама воде за пиће.



Кровна кућа европског фудбала, УЕФА ће овај пропуст адресирати на организатора меча, ФК "Звијезда 09“ чега се у овом клубу с правом прибојавају. 

-Овај поступак је бацио љагу на један догађај који је изазвао велико интересовање јавности што се видјело из броја присутних на трибинама и у ВИП ложи. Коме је то сметало? Најављујемо пријаву МУП-у и судски поступак против извршилаца овог чина. Извињавам се свим актерима сусрета, као и добронамјерним људима и захваљујем на подршци", изјавио је Борис Станишић, први човјек "Звијезде 09".


Семберија инфо