РАДНИК САВЛАДАО ЗРИЊСКИ :: Semberija INFO ::

 

РАДНИК САВЛАДАО ЗРИЊСКИ


Foto: N1
Фудбалери Радника савладали су на Градском стадиону у Бијељини мостарски Зрињски резултатом 1:0. Зрињски је имао иницијативу на самом старту утакмице и то је све трајало до водећег гола домаћег састава, када се у листу стријелаца за Радник уписао Борис Батар.

Велибор Ђурић је центрирао из слободњака са скоро 40 метара, а највиши у скоку био је Батар који је погодио главом за водство своје екипе.

Након гола Радника, услиједио је велики притисак Зрињског, тим из Бијељине се бранио, али Племићи нису никако могли доћи до гола. Играла се 21. минута када је сјајну шансу за Зрињски пропустио Карло Каменар, али његов шут је отишао преко гола. Три минуте касније, Племићи су поново запријетили преко Данила Шиповца, који је из тешке ситуација шутирао непрецизно.

У 38. минути сјајну шансу за Зрињски пропустио је Зломислић, али његов ударац је одбранио голман Радника, а његова екипа се након водећег гола повукла и чекала своје шансе из контранапада.

Нову прилику фудбалери Племића створили су пред сами крај првог полувремена, тачније у 43. минути. Шиповац је ухватио један волеј, али је лопта отишла мало преко гола. Уједно , то је била посљедња прилика за тим из Мостара у првом полувремену.

Зрињски је у другом полувремену наставио са нападима, а прву прилику су имали у 47. минути , када је голман Радника одбранио снажан ударац Ивана Башића. Само двије минуте касније, Каменар је поново запријетио голу Радника, али је погодио само пречку домаћег састава.

Играла се 63. минута другог полувремена када се у прилици нашао Бојан Марковић, али његов ударац је зауставио голман Племића. У 66. минути у прилици за мостарски клуб се нашао Зломислић, али његов ударац је одбранио Самед Хоџић. Исти играч је поново запријетио домаћој екипи, али његов шут је завршио поред гола
Зрињски је у другом полувремену, тачније у 71. минути , створио најбољу прилику, а Сабљићев ударац одбранио је Хоџић.  Голман Радника био је на висини задатака и у 73. минути , а Хаџић је на фантастичан начин зауставио покушај Немање Билбије.

(sportdc.net)