УКРАС НА ЗВЕЗДИНУ СЕЗОНУ ИЗ СНОВА! БЕН И ВУКАНОВИЋ РЕШИЛИ ДЕРБИ, ПАРТИЗАНУ ВИСИ ЕВРОПА! :: Semberija INFO ::

 

УКРАС НА ЗВЕЗДИНУ СЕЗОНУ ИЗ СНОВА! БЕН И ВУКАНОВИЋ РЕШИЛИ ДЕРБИ, ПАРТИЗАНУ ВИСИ ЕВРОПА!


У 160. вечитом дербију фудбалери Црвене звезде били су бољи од Партизана на свом стадиону - 2:1 (0:0). На овај начин црвено-бели стигли су на корак до титуле шампиона Србије
 
Радни дан као и стање на табели утицало је на то да посета на „Маракани“ буде више него слаба. На терену се током целог меча играо фудбал са много прекршаја (57 укупно).

Готово да није било могуће повезати неколико додавања. Играчи су често лежали на терену, а судија Новак Симовић имао је много посла.

После лошег првог полувремена, Звезда је искористила своју шансу! У 59. минуту Урошевић је срушио Бена, а судија је показао на белу тачку.

Играч над којем је и направљен фаул успео је да постигне гол за 1:0 и тако најави велику победу домаћих! У 80. минуту дебитант и резервиста Вукановић је потпуно нокаутирао Партизан!

Утешни гол за црно-беле постигао је Рикардо у 90. минуту. Он је био прецизан са пенала који је направио Марин. У самој завршници сусрета гости су остали и без Павловића који је зарадио два жута картона.

Звезда је направила још један велики корак ка титули! Победом у дербију украсила је сјајну сезону и сада има шест бодова више од Радничког из Ниша. Владан Милојевић је уписао важан тријумф који му је требао да заокружи сезону!

Са друге стране Партизан је у великом проблему... Црно-бели су пали на пето место и сада им је и наступ у Европи под знаком питања. Кошмарна сезона добила је ново поглавље за навијаче тима из Хумске.