Soccer kids Bijeljina: Градоначелник Петровић дао пуну подршку :: Semberija INFO ::

 

Soccer kids Bijeljina: Градоначелник Петровић дао пуну подршку


Школа фудбала за дјевојчице и дјечаке "Soccer kids Bijeljina" као организатор 8. по реду  турнира "Soccer days Bijeljina" захваљују се градоначелнику што је увеличао њихов спортски догађај и дошао на отварање овог турнира.

Заиста изражавамо велику захвалност градоначелнику Петровићу који је подржао и присуствовао отварању нашег турнира. Градоначелник се није појавио само да би испоштовао протокол и отворио турнир, него се и поред својих обавеза са одушевљењем се дружио са учесницима, посматрао утакмице, разговарао са родитељима - истакла је Биљана Петровић, предсједник ШФ "Soccer kids Bijeljina".

Са градоначелником смо разговорали о нашим плановима као и могућој даљој сарадњи и промоцији Бијељине на најбољи могући начин.

За овакву организацију је вема битна  локација одржавања турнира, а то је дефинитивно најљепши комплекс на Балкану за који су заслузни власници Сања и Борис Станишић. Са њима имамо одличну сарадњу протеклих неколико година, надамо се да ћемо у наредном периоду уз обострано задовољство  наставити одличну сарадњу.

Овом приликом ШФ "Soccer kids Bijeljina" се захваљује свим учесницима, свима који су помогли у организацији турнира као и волонтерима.