АНЂЕЛА КНЕЖЕВИЋ НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ У ФИНСКОЈ :: Semberija INFO ::

 

АНЂЕЛА КНЕЖЕВИЋ НА ЕВРОПСКОМ ПРВЕНСТВУ У ФИНСКОЈ


Анђела Кнежевић, чланица карате клуба "УНСУ" и јуниорска репрезентативка БиХ, наступа наредног викенда на Европском Првенству за кадете, јуниоре и младје сениоре, ову репрезентативку у категорији јуниорки (-48) очекује борба са најбољим представницама из 25 европских земаља. Према саопштењу КК УНСУ, сваку земљу у једној тежинској категорији представља по један представник из те земље.

-Поносни смо што ће наш клуб међу најбољима у Европи имати своју представницу, чиме још једном доказујемо озбиљност, квалитет и континуитет нашег успјешног рада.

За одлазак на Европско првенство била су нам потребна значајна финансијска средства и сам одлазак био је као и увјек упитан. На вријеме смо се обратили за помоћ градоначелнику  и предсједнику Скупштине града, а поред њих и Министарству за Породицу омладину и спорт Републике Српске. На разумјевање, одговор и помоћ наишли смо код Предсједника Скупштине, Александра Ђурђевића, којем се овом приликом, у име цјелокупног нашег колектива, најсрдачније захваљујемо! Уз средства клуба и Анђелине породице, помоћ Предсједника Скупштине, подршку и помоћ пружили су нам привредници нашег града и пријатељи клуба: Ветеринарска клиника "Нутритио" Д.о.о.,"Бук промет" , Стоматолошка ординацијиа"Др Јелић" Д.о.о."Јелкс" , Д.о.о."Ракић комерц", Стоматолошка ординација Др. "Ђерић", Лабораторија "Аквалаб", Д.о.о. Агро – Сокић, Стоматолошка ординација "Модент" (Лопаре), Д.о.о."Стиродом", Д.о.о."ЗГ инжењеринг" и Стоматолошка ординација "Гардијан".

​ Значајну помоћ за одлазак, како наше Анђеле, тако и преосталих осморо учесника Европског првенства из Републике Српске пружио је и Управни одбор карате савеза Републике Српске. Свима њима, у име УО клуба и у име цјелокупног колектива, велико хвала на помоћи која нам је  доста значила у реализацији одласка и учешћа наше репрезентативке на поменутом Европском шампионату“, наводи се у саопштењу КК УНСУ.