КМФ РАДНИК-СИТИ НАСТАВЉА ПРИПРЕМЕ ЗА НОВУ СЕЗОНУ :: Semberija INFO ::

 

КМФ РАДНИК-СИТИ НАСТАВЉА ПРИПРЕМЕ ЗА НОВУ СЕЗОНУ


Љетња пауза траје, лопта се још није почела котрљати ни на свим великим теренима (за сада само Премијер лигу БиХ) а у екипи КМФ "Радник-Сити" се склапа играчки кадар за наредну сезону. Успјешна претходна сезона и титула првака Друге футсал лиге РС је дала велику мотивацију да ова млада екипа одлучно настави и током припрема за предстојећу сезону.

Након потписа капитена Цвијетина Павића управа клуба наставља преговоре са осталим играчима из прошлогодишње екипе док истовремено ради и на довођењу потребних појачања. Јуче је на обострано задовољство вјерност екипи продужио и Миљан Оџаклић, један од носилаца игре из претходне сезоне. 



- Част и задовољство ми је што сам нашао заједнички језик са људима из екипе КМФ "Радник-Сити". Прошла сезона је за мене, као и за екипу КМФ "Радник-Сити" била веома успјешна и тај тренд желимо да наставимо и у прволигашком друштву. Велико ми је задовољство да играм са играчима који су у почетку моје каријере било мој узор, та да играње са њима може да служи напретку мене као играча футсала. Амбиције су увијек исте, борба за сами врх табеле а ако се укаже прилика и за титулу која би нашу екипу одвела у Премијер футсал лигу БиХ. Још једном се захваљујем управи клуба, а ја ћу се трудити да оправдам указану шансу и на терену покажем оно што се од мене очекује", рекао је Миљан Оџаклић.

Током претходне, пандемијом погођене сезоне многи пријатељи, навијачи и симпатизери овог младог клуба, упркос немогућности доласка на трибине јављали су се са жељом да помогну клуб у његовим почецима. 

-Свима смо одговарали да ћемо почетком наредне такмичарске сезоне направити акцију у којој ће моћи да помогну клубу. Ево, започињемо акцију #ФУТСАЛУБИЈЕЉИНИ којом ће сви они који желе да помогну, моћи да купе чланске карте за сезону 2021/22. У продају су картице од 20, 50 и 100КМ, а за набавку истих се можете обратити Данијелу Перићу и Мирзи Јунузовићу или нам писати на фб профил клуба. Свима се унапријед захваљујемо и веома се радујемо да Вас, наше навијаче, видимо на трибинама како бодрите наш клуб у новој футсал сезони“, поручују из КМФ „Радник-Сити“ уз обавјештење да је први члан који је купио чланску картицу власник Кафе бара "Терразза" Александар Куновац, и сам изврстан фудбалер.