ДА ЛИ ЋЕ ЂУРИЋ БИТИ СПРЕМАН ЗА НЕДЈЕЉУ? :: Semberija INFO ::

 

ДА ЛИ ЋЕ ЂУРИЋ БИТИ СПРЕМАН ЗА НЕДЈЕЉУ?


У оквиру трећег кола Премијер лиге БиХ ФК „Радник“ гостује у Херцеговини ФК  „Широки Бријег“. Утакмица се игра у недјељу, првог августа на стадиону Пецара са почетком у 21 час. Након прва два кола и двије домаће утакмице бијељински премијерлигаш има убиљежена два пораза док је њихов ривал остварио два ремија (1. коло без голова против ФК „Зрински“ и 2. коло против приједорског „Рудара“ 1:1).
-Свима је видљиво да ми нисмо стартали првенство онако како треба. Из двије домаће утакмице имамо нула бодова. Нисмо били инфериорни ни против једног противника али се нажалост реализација показала као проблем. Упркос оваквом старту, ја вјерујем у ову младу екипу. Поновићу још једном да очекујем мањи притисак и бољу игру и резултат на страни. Урадићемо све што можемо да одиграмо квалитетну утакмицу и донесемо прве бодове у Бијељину“, рекао је шеф стручног штаба ФК „Радник“ Владо Јагодић.
На травњак Пецаре у плавом дресу неће истрчати Павле Сушић због повреде кољена. Под упитником је и капитен Велибор Ђурић а одлука о томе хоће ли наступити у недјељу биће донијета послије данашњег тренинга.
Тренутно стање у клубу не иде на руку сениорском тиму Радника. Клуб и даље нема управни одбор, секретар клуба Слободан Ђорђић и предсједник клупске скупштине Душан Глишић, по ријечима тренера Јагодића чине велике, несебичне напоре да у оваквим околностима ФК „Радник“ функционише што стабилније.
-Широки Бријег је добра, млада и јако брза екипа. Током ове седмице смо са тренером увјежбавали начине одбране од њихових напада гдје ћемо вјерујем, имати прилику и да покажемо свој квалитет према голу домаћина. На Пецару сигурно нећемо изаћи са бијелом заставом. Екипа вриједно ради, а резултат нашег рада ће сигурно стићи“, рекао је првотимац ФК „Радник“ Александар Васић.

Семберија инфо